2014

KEEP CAMPING ▶︎

Siden Keep Camping vandt KarriereKanonen i 2014, har de arbejdet på at finde den helt rigtige lyd. Igennem forløbet hos Bandakademiet er de blandt andet blevet sat sammen med Frederik Vedersø (The Eclectic Moniker) og Anders Stig Møller (Turboweekend) og senest har de indgået et længere forløb med producer Lasse Lyngbo. Målet er, at bandet står med et par færdige numre, der er klar til udgivelse i 2015. Derudover har Keep Camping fået vejledning omkring pr, stagecoaching og hjælp til at lægge en forretningsplan.

FOR AKIA ▶︎

For Akia havde kun stået på en scene en enkelt gang, da de meldte sig til KarriereKanonen i 2014. Ikke desto mindre lykkedes det dem at overbevise dommerne om, at de skulle være en af årets vindere. Via Bandakademiet har de indgået et samarbejde med Ronnie Vindahl (tidl. Non+ og i dag producer for blandt andre Mø), der sammen med bandet arbejder på at skærpe deres udtryk. Derudover har For Akia fået presserådgivning og brancherådgivning. 

◀︎ SONJA HALD

Bag navnet Sonja Hald gemmer sig fem fuldvoksne mænd, der tog juryen i KarriereKanonen med storm med deres danske troubadour-sange. I efteråret 2014 kom de ud og mødte publikum i hele landet, da de blev valgt som opvarmningsband på Magtens Korridorers efterårsturne. Gennem Bandakademiet har Sonja Hald fået managementrådgivning, økonomistyring og hjælp til kontrakter. I november skrev de under på en pladekontrakt med A:larm.