2009

NEW POLITICS ▶︎

Bandet startede som et eksperiment og en leg med genrer, og de vandt KarriereKanonen i 2009, før de egentlig var et officielt band. Kort efter flyttede de til New York, skiftede navn fra Rubberhead Banditz til New Politics og blev signet på RCA, et af de helt store selskaber. Siden har de været på flere turneer i USA og Europa med bands som 30 Seconds to MarsLimp Bizkit, Pink og Panic! At the Disco.

NON+ ▶︎

Bandet beviste deres værd på debutalbummet ’Sound of Chance’, der sender kærlige tanker til 80′ernes glade disco. Non+ består af en række kompetente musikere og producere, heriblandt folk fra Boom Clap Bachelors, Oh LandQuardronAuraSleep Party People og Turboweekend. To af medlemmerne – Robin Hannibal og Ronni Vindahl – er i dag blandt nogle af de mest toneangivende producere i landet, og Ronni Vindahl er selv at finde på listen over Bandakademiets coaches

◀︎ The Olympics

De fem drenge i The Olympics har fundet deres egen niche på en mellemstation lige efter Paul Simons afro-pop og før den moderne indierock. De imponerede to år i træk på Spot Festival, og det lykkedes dem at lande en kontrakt med brødrene Nordsø og Kristian Leths selskab Speed of Sound. The Olympics valgte i 2014 at stoppe projektet. 

◀︎ LEONORA

Leonora var et ubeskrevet blad som musiker, sangskriver og sangerinde, da hun sendte materiale ind til KarriereKanonen 2009. Men efter at imponere et begejstret dommerpanel med sine meget personlige og nærværende popperler, gik det stærkt. Samme år varmede hun op for Backstreet Boys, da de spillede en udsolgt koncert i Valby Hallen, hun udgav singlen ’La min stemme’ hos Sony, og i marts 2011 kom hendes nye single, ‘Lyset Slukker nu’.