2012

DJÄMES BRAUN ▶︎

Djämes Braun er fængende dancehall-produktioner og står bag ørehængere som ’Duft af Bacone’, ’Kom og giv mig alle dine penge’ og senest hittet ’Fugle’. Bandet vandt KarriereKanonen i 2012 og fik efterfølgende hjælp og vejledning fra Bandakademiet. Kent Pedersen og Lasse Kramhøft, der står bag Djämes Braun blev blandt andet sat i forbindelse med kompetente branchefolk og har i dag både management og en pladekontrakt med Warner Music. 

KALIBER ▶︎

Kaliber er fire cool rødder fra Vestegnen, der leverer hård og melodisk hip-hop. De vandt KarriereKanonen i 2012 og slog igennem med signatursangen ‘Vest for København’. Bandakademiet satte Kaliber i kontakt med nogle af branchens stærkeste personer og gruppen har siden udgivet flere EP’er på Sony. 

”Gennem inspirationsaftener og direkte personlig sparring med rutinerede branchefolk har vi fået et langt bredere billede af, hvad der skal til, og hvad der virker for os. Vi er dybt taknemmelige for både titlen og det efterfølgende forløb. Det var lige det, der manglede for en flok gadedrenge som os,” Livid, Kaliber.

 

 


 

 

◀︎ DANCE WITH DIRT

Bag Dance with Dirt står fire gutter fra Ålborg, der laver gedigen og langtidsholdbar rock. Bandet blev gennem Bandakademiet sat i kontakt med Tobias Kippenberger fra Volcano Management, der hjalp dem videre med udgivelsen af deres debutalbum. Derudover gennemgik de et intenst scenecoachingforløb med Kristian Koch. Bandet har senest indgået en aftale med Target og udgivet singlen Snow Machine.