Music Maker workshop-aftener

Bandakademiet gav i maj måned et udvalg af deltagere fra Music Maker 2015 mulighed for at få coaching og feedback på deres sangskrivning og scene performance gennem tre workshop-aftener. Det intense forløb sluttede af med en showcase foran branchefolk.

I løbet af de tre aftener blev deltagerne stillet over for repræsentanter fra Universal, Warner Music og managementfirmaet The Bank, samt scenecoach Kristian Koch og music director Oliver McEwan. Forløbet var tilrettelagt af sangskriver og producer Thomas Stengaard.

Deltagerne på forløbet var: Vi Leger Musik, Julie Ellinor, Anne Idskov, Joachim Ersgaard og Feel Freeze.

Alle fem artister deltog i efteråret 2015 på Bandakademiets Music Maker camp. Music Maker finder sted hvert år i uge 42 og er fire dages intensiv sangskrivning og musikskabelse på højt niveau for unge, talentfulde bands, solister og elektroniske musikere. Music Maker har til formål at løfte talenterne, så de bliver bedre til at skabe musik og skrive sange.  

Der er netop åbnet for ansøgninger til Music Maker 2016. Læs mere og find ansøgningsskema her.