WORKSHOP 2 - Stage og performance masterclass


Nu har du mulighed for at komme til masterclass med Kristian Koch - enten på scenen og få direkte coaching eller som tilskuer.

Hvis du bliver udvalgt som et af de 3 acts der udvælges blandt workshopdeltagerne, vil du som solist eller jeres band få coaching og direkte feedback på din/jeres performance, og du/I vil få konkrete råd til hvordan I kommer ud over scenekanten på den fede måde. Det hele foregår foran et publikum bl.a. bestående af de andre workshop deltagere. 

Som tilskuer får du dermed et indblik i, hvad der sker bag scenen, når Kristian Koch arbejder med artister omkring deres performance. 

Det bliver en sjov, inspirerende og ikke mindst vanvittig lærerig dag, hvor du vil gå hjem med scene-værktøjskassen helt fyldt op! 

På dagen sørger vi for scene, basis lydudstyr, frokost og drikkevarer hele dagen.

Datoen er den 27. januar 2019

Det er gratis at deltage i workshopforløbet (4 workshops) men kræver at man sender en “motiveret ansøgning” til Bandakademiet.

Ansøgningen må max fylde 10 linjer og skal beskrive projekt / band samt et par ord om hvorfor man har lyst til at være en del af de fire workshops.

Ansøgningen sendes senest 19. december til jeppev@roskilde.dk