Hvad er Bandakademiet?

Bandakademiet er et ambitiøst karriere- og talentudviklingsprojekt for bands og solister, der skriver deres egen musik. Målgruppen er de bedste upcoming bands og solister i Danmark, som har potentiale, vilje og ambitioner. 

Målet for Bandakademiet er at sparke artisterne videre i deres udvikling og klæde dem på til at få det bedste ud af deres karrieremuligheder – både i og uden for Danmark. Et forløb hos Bandakademiet består af intense og skræddersyede forløb, som tilrettelægges med udgangspunkt i det enkelte band. Det er one-to-one sessions, workshops og møder med forbilleder og erfarne folk i branchen. Det er målrettet arbejde med styrker og svagheder.

Samarbejdspartnere og coaches. Bandakademiets coaches og sparringspartnere er blandt de bedste musikere, producere og branchefolk i Danmark. Og de håndplukkes i samarbejde med det enkelte band og solist.

Bandakadamiet hjælper den nye kvindelige shooting star, Emile Ramirez.

Bandakadamiet hjælper den nye kvindelige shooting star, Emile Ramirez.

Bandakademiet er partner i KarriereKanonen og ansvarlig for feedback til – og talentudvikling af – deltagerne. Bandakademiet arbejder primært med bands og solister, som rekrutteres igennem Karrierekanonen. Derudover arbejder Bandakademiet med enkelte andre artister, som professionelle i branchen anbefaler os at kigge på eller bands, som vi selv udvælger, fordi de har så meget vilje, talent og høje ambitioner, at vi bliver nødt til at tage dem under vingerne.

Udover at være partner i KarriereKanonen, står Bandakademiet løbende bag en række projekter, der har til formål at styrke og udvikle det lokale og regionale vækstlag. Projekterne tæller blandt andet Music Maker og Skru OP, som det er muligt at søge om optag til.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

 

Bandakademiet har løbende samarbejdet med musikere og producere som Michael Møller (Moi Caprice og The Mountains), Peter Sommer, Andreas Martin Sommer (Marie Key), Søren Rasted (Aqua, Hej Matematik), Henrik Balling (Gangway), Frederik Vedersø (Eclectic Moniker, The White Album), Marie Fisker (Trentemøller m.fl.), Hannah Schneider, Thomas Høffding (WhoMadeWho), Silas Moldenhawer, Jonas Kenton (When Saints Go Machine), Anders Stig Møller (Turboweekend), Troels Abrahamsen (VETO) og mange, mange flere.